Fotografia d'esdeveniments

Fotografia d'esdeveniments

Fotografia d'esdeveniments: reportatges fotogràfics d'esdeveniments, jornades professionals, congressos, graduacions, celebracions i comiats de soltera. Fotografiant una seqüència d'imatges que mostra el transcurs de l'esdeveniment, captant els moments més adequats i als participants. Donant principal èmfasi als protagonistes de l'acte.
Fotografia immobiliària

Fotografia immobiliària

Fotografia immobiliària: fotografies de pisos, finques, xalets, locals comercials, naus industrials i cases per a les principals plataformes immobiliàries de venda i lloguer de propietats. Fotografies de l'interior i els exteriors dels immobles. Fotografies de totes les estances, la façana i la situació de la propietat, fotografies 360 °, fotografia panoràmica i tours virtuals.
Fotografia industrial

Fotografia industrial

Fotografia industrial: realització de reportatges fotogràfics per a empreses i corporacions. Fotografies de les instal·lacions, maquinària i dels processos productius, representant fidelment el procés productiu, amb enquadraments atractius per aconseguir imatges excel·lents.
Reportaje fotográfico

Reportatge fotogràfic

Reportatges fotogràfics: reportatge d'empreses, publicitaris, comercials, promocionals, corporatius i institucionals. Realització, producció i postproducció de fotografies i vídeos d'esdeveniments, captant una seqüència d'imatges que mostra el transcurs de l'esdeveniment captant els moments més significatius i adequats.
Fotografia publicitària

Fotografia publicitària

Fotografia publicitària: realització de fotografies per a agències de publicitat i empreses amb l'objectiu d'integrar-les en una campanya publicitària per fer el producte atractiu per al consum. Fotografies creatives de qualitat.
Fotografia de producte

Fotografia de producte

Fotografia de producte: realització de fotografies de producte i e-comerce sobre fons blanc per destacar les característiques i les qualitats dels articles. Fotografies d'objectes, calçat, marroquineria, complements i accessoris, joieria, bijuteria, antiqüedades, llibres i artesania. Per webs i apps amb resultats comercials molt positius. Fotografia de roba i peces de vestir mitjançant efecte maniquí fantasma.
Fotografia institucional

Fotografia institucional

Fotografia institucional i protocol: fotografies d'audiències i actes protocol·laris d'institucions i entitats, que testimonien la realització de l'acte. Fotògraf acreditat i homologat de la Diputació de Barcelona.
fotografia de moda

Fotografia de moda

Fotografia de moda: realització de fotografies de roba i complements amb models per a webs i botigues online.
Fotografia de premsa

Fotografia de premsa

Fotografia de premsa: col·laboració activa amb agències de premsa i mitjans de comunicació nacionals i internacionals. Cobertura de notícies, entreteniment i esdeveniments actuals. Disposo d'equip amb connectivitat per a la transmissió immediata de les imatges.
Fotografia d'alimentació

Fotografia d'alimentació

Fotografia d'alimentació: fotografies de queviures i begudes. Fotografies d'aliments, productes i plats cuinats per a webs i apps gastronòmiques i de reserves de restaurants. Fotografia per a les plataformes Restaurants, Deliveroo i Uber Eats.
Fotografia de joieria

Fotografia de joieria

Fotografia de joieria: fotografia de joies i bijuteria amb objectiu macro sobre fons blanc per consiguir la màxima definició i ressaltar el detall de les peces. Fotografiar mitjançant la tècnica de focus stacking per obtenir la màxima profunditat de camp. Fotografies de producte per a webs i botigues online amb resultats comercials molt positius.
Fotografia d'arquitectura

Fotografia d'arquitectura

Fotografia d'arquitectura: realització de fotografies d'edificacions i construccions mostrant els espais i els detalls, respectant les línies arquitectòniques. Fotografies d'interiorisme per mostrar la relació entre el mobiliari i l'arquitectura. Il·luminar els espais i les estances per aconseguir realçar al màxim els diferents ambients.
Fotografia de noces

Fotografia de noces

Fotografia de noces: reportatges de noces i celebracions. Fotografies de cerimònies seguint el transcurs dels esdeveniments en una seqüència d'imatges mostran els moments més adequats. El reportatge capta les emocions i sentiments de les persones participants, posant principal èmfasi en els protagonistes de la celebració. El reportatge inclou l'edició, el retoc i la maquetació d'un àlbum.
Fotografia de restaurants

Fotografia de restaurants

Fotografia de restaurants: fotografies d'hostaleria i restauració. Fotografia de restaurants i hotels per a les principals webs i apps de reserves, captant els espais, les instal·lacions i la gastronomia.
Fotografia artística

Fotografia artística

Fotografia artística: la visió més personal de la fotografia. On mostro sense límits la part més creativa i artística de la fotografia.
Video

Vídeo

Vídeo: grabació i edició de Vídeo. Vídeos institucionals y comercials per empreses y entitats.
Aquest lloc web fa servir galetes, pots veure la política de cookies, aquí -
Política de cookies +