SOBRE MI


nivo nivo

Xavier Subias, fotògraf professional de Barcelona

Els meus inicis van ser a finals dels 70 amb una antiga càmera familiar Agfa, fotografiant el meu entorn i revelant les meves primeres preses en blanc i negre. El primer treball de fotògraf va ser al Tibidabo fotografiant als visitants que arribaven a parc. El 1980 vaig guanyar el premi juvenil de l'concurs fotogràfic de el programa "Cosas" de rtve. El 1981 vaig estudiar fotografia al Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya IEFC i comenci a treballar com a assistent de fotògrafs de publicitat i moda. Durant aquesta epoca ho compaginava amb nombroses col·laboracions gràfiques a diaris i revistes com Cruïlla / Illacrua y Entrejóvenes. El 1984 vaig entrar a treballar a l'agència AGE Fotostock Spain , on vaig estar 25 anys, primer com a responsable de laboratori fotogràfic i fotògraf i mes tard vaig passar a tècnic en fotografia digital.

Des del 2009 treball com a fotògraf freelance per a agències nacionals i internacionals: Agència Catalana de Notícies-ACN, AGE Fotostock Spain, Transterra Mitjana (Beirut), Getty Images, Istockphoto, Agència Gtr3s, Agency OTN (Itàlia), Cooper Photographers i Fotodeporte.

També realitzo treballs per a institucions i entitats: Generalitat de Catalunya, Servei Català de Trànsit, Enciclòpedia Catalana, National Geographic, Diomira, Taula de Comunicació, Revista Capçalera y Col·legi de Periodistes de Catalunya. Des de març de l'any 2015 sóc fotògraf acreditat per la Diputació de Barcelona per a realitzar reportatges fotogràfics d'actes protocol·laris i institucionals, presentacions, recepcions, esdeveniments i jornades.

Fotografia de producte de complemetos de moda i joieria per a webs i apps amb resultats comercials molt positius per a: Planas Majorista de Plata, Complements de Moda Barcelona, Le Swing Vintage, Corbeto 's Boots, Joieria Laguarda, D · lliri, Le Swing Vintage , Edicions Sibil·la, Son Tres, Industrias Fersan, Entredicho Comunicación, Alcampo, Novus, Formatgeria Mas d'Eroles, Restaurantes.com, Uber Eats, Deliveroo.

Exposicions fotográficas individuals y colectives: "Retalls", visions personals de Calella de Palafrugell y Barcelona, "El Mon dels Joves" fotografies sobre la problemática dels joves i "Dones Treballadores" imatges de dones en el ámbit laboral.

He donat cursos y tallers de fotografia y Photoshop per a diferents entitats de temps lliure de la ciutat de Barcelona.

Memmbre de jurats de concursos y certámens fotográfics: "Concurs Fotogràfic d'Horta", "Concurs fotogràfic de les Terres del Comte Arnau", Clic i Clic BCN.

Altres treballs relacionats amb la fotografia: Disseny de pàgines web, anàlisi de càmeres fotogràfiques per a la revista Camera Magazine i Casanova Foto.

Des de la seva fundació, el 14 de març de 1994, estic afiliat al Sindicat de la Imatge-UPIFC i actualment formo part de el Consell Directiu com a secretari de finances.

 

 

xavier subias logo sobre miMis trabajos fotograficos:

ACN-AGENCIA CATALANA DE NOTICIES / AGE-FOTOSTOCK / TRANSTERRA MEDIA-BEIRUT / GETTY IMAGES / ISTOCKPHOTO / AGENCIA GTR3S /OTN AGENCY ITALY / COOPER PHOTOGRAPHERS / GENERALITAT DE CATALUNYA / SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT / ENCICLOPÈDIA CATALANA / NATIONAL GEOGRAPHIC / DIOMIRA / TAULA DE COMUNICACIÓ / REVISTA CAPÇALERA / COLLEGI DE PERIÒDISTES DE CATALUNYA / EDICIONS SIBILLA / SON TRES / INDUSTRIES FERSAN / ENTREDICHO COMUNICACIÓN / ALCAMPO / NOVUS / FORMATGERIA MAS D'EROLES / PLANAS Mayorista de Plata / DELIVEROO / UBER / SERVIHABITAT / SOLVIA / CCOO / DIPUTACIÓ DE BARCELONA / AJUNTAMENT DE BARCELONA / EDITORIAL IRUSA / RESTAURANTES.COM / HOSTAL FERNANDO / SOGESA / ALMI HABITATGES / CORBETO'S / MYPHOTOAGENCY France / RESTALO / LE SWING VINTAGE / COMPLEMENTOS DE MODA BARCELONA / DLIRIO / PROPERTISTA / HOUSELL / AMICS DE RAVENSBRÜCK / RESERVAS RESTAURANTES,S.L. / FOTOINMO / LIBRERIA COMELLAS / OMNIROOMS TRAVEL ONLINE / MENCHEN TOMAS / SINDICAT DE LA IMATGE- UPIFC / INMOASHOOT / CLIVENTA / TELEVISIÓ DE CATALUNYA / Joieria LAGUARDA / DESPIDALIA